Qui som?

SAED ressorgeix d’una empresa consultora especialitzada en la implantació de sistemes documentals de qualitat i control en seguretat alimentària i mediambiental. I s’ha transformat en una organització de desenvolupament tecnològic i virtual, on fa de pont per a les empreses en la seva adaptació a la digitalització dels processos i a l’ús de les noves tecnologies.

Sorgeix amb la idea de poder donar servei a les petites i grans empreses a adaptar i alhora millorar diferents sistemes operatius de treball, ja siguin de control de qualitat, seguretat alimentària, o desenvolupament organitzacional en la digitalització i introducció de el camp tecnològic.

SAED és una pime que fusiona la consultoria estratègica d’especialització i coneixement en diferents àrees d’una organització amb la digitalització i el desenvolupament de plataformes virtuals i Intel·ligència artificial.

Al llarg d’aquests anys, SAED ha acompanyat a diferents empreses de el sector de seguretat alimentària en diferents etapes del recorregut, aportant la seva experiència en aspectes com la dotació bàsica d’infraestructura tecnològica o el desenvolupament de aplicacions digitals.

Aquesta experiència i canvi d’estratègia productiva permetrà als sectors de serveis i indústria, avançar notablement en el seu procés d’adaptació a la nova realitat digital.